5% отстъпка за всеки резервирал апартамент до 16.06.2024г.

Четиристаен апартамент Б61

Апартамент Б61 е разположен на шести етаж в жилищна сграда „City White“ и е с квадратура 175кв.м. Отличава се с просторна дневна от почти 40 кв.м. с големи остъкления с излаз на прекрасна тераса, обграждаща по-голямата част от апартамента.

Разполага с три спални и три бани. Жилището е предвидено да бъде частично довършено за удобство на бъдещите собственици. Довършителните работи обхващат шпакловка, боя, както и изцяло довършени и оборудвани бани.

Предлагаме и възможност за цялостно довършване и обзавеждане на апартамента спрямо предпочитанията на клиента.

Основната баня обслужва главната спалня и детската стая и е решена в гранитогрес с мраморен ефект в тъмната гама. Акцентната стена в бял мрамор и вградените места за съхранение внасят свежест и стил на помещението.

Главната спалня разполага с функционална гардеробна част и възможност за изграждане на офис кът.

Детската стая позволява да бъде обзаведена с всичко необходимо за комфорта на едно дете и излъчва уют и топлина.

Третата спалня в апартамента е функционално отделена от дневната и останалите две спални и разполага със самостоятелна баня. Избран е изчистен дизайн и гранитогрес в неутрална гама.

Входното предверие е широко и просторно и дава възможност за различни интериорни решения и изграждане на места за съхранение. Към него има и помещение, което комбинира тоалетна с мивка и перално.

Към Апартамент Б61

x